Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Kasım 2014 - 18:33 Yorum: 0

Kırşehir'den kısa kısa

Ahilik Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Ceylan, Şentürk'ü ziyaret etti

Kırşehir'den kısa kısa

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Ahilik Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Kazım Ceylan, Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Şentürk'ün, Ceylan ve beraberindeki yöneticileri makamında kabul ettiği belirtildi.

Açıklamada, Şentürk'ün şu ifadeleri yer aldı:

"Tarih ve kültür kenti olan Kırşehir'in kalkınması için görev yapıyoruz. Görevimizi yerine getirirken her kesimin görüşlerinden faydalanacağız. Sivil toplum kuruluşlarımızla sık sık bir araya gelerek istişareler yapacağız. Bu görevlerde bulunma sebebimiz vatandaşa hizmettir."

Ceylan'ın, Şentürk'e görevinde başarı dilediği ve merkezin çalışmaları hakkında bilgi sunduğu vurgulanan açıklamada, ayrıca Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, Harita Mühendisleri Odası, Belediye Meclis Üyeleri, İlim Yayma Cemiyeti Başkan ve üyelerinin de Şentürk'ü ziyaret ettiği kaydedildi.

- Konferans düzenlendi

Ahi Evran Üniversitesi'nde (AEÜ), "Reklamcılıkta Subliminal Mesajlar ve Bilinçaltı" konulu konferans organize edildi.

AEÜ'den yapılan yazılı açıklamada, AEÜ Genç Yöneticiler Topluluğu tarafından, Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansa, Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ferdi Bişkin'in konuşmacı olarak katıldığı belirtildi.

Açıklamada, konferansı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güray Erener, akademisyenler ve öğrencilerin takip ettiği vurgulanarak, Bişkin'in şu ifadelerine yer verildi:

"Subliminal mesajlarda hangi uyarıların bizi ne düzeyde etkilediği tespit edilemez. Dolayısıyla ispatlanabilir bir şey değildir. İlginç bir konu olduğu için insanların merakından faydalanıyorlar. Özellikle gençler arasında gizemli ve çok az kişinin bildiği çekiciliği olan konuların bilinmesi internet ve sosyal medya aracılığı ile çok hızlı yayılıyor."

- Huzurevi sakinlerine grip aşısı yapıldı

Kırşehir'de huzurevinde kalanlara grip aşısı yapıldı.

İl Halk Sağlığı Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, müdürlük tarafından temin edilen aşıların, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı huzurevinde kalan kişilere yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, grip aşısının mevsimsel hastalıklara yakalanma bakımından risk grubunda bulunan 96 kişiye uygulandığı kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber