Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Aralık 2014 - 17:38 Yorum: 0

Kırşehir'den kısa kısa

Vali Şentürk: "Emniyet Teşkilatımız, halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden özveri ile çalışıyor"

Kırşehir'den kısa kısa

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Emniyet Teşkilatı'nın, halkın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden özveri ile çalıştığını söyledi.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'nü desteklemek amacıyla faaliyet gösteren Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından Polisevi'nde organize edilen yemeğe Vali Şentürk'ün yanı sıra İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül ve dernek üyeleri katıldı.

Şentürk, burada yaptığı konuşmada, dernek yöneticilerine Emniyet Teşkilatı'na hediye ettikleri dört araba için teşekkür ederek, "Emniyet Teşkilatımız, halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden özveri ile çalışıyor" dedi.

Teşkilatın araç ve gereç yönünden desteklenmesi amacıyla faaliyet gösteren derneğin sağladığı desteğin manevi değerinin her şeyin üstünde olduğunu vurgulayan Şentürk, "Yapılan yardımları çok önemsiyorum. Katkısı olan herkesi yürekten kutluyorum" diye konuştu.

- "Mayalarda Matematik" konferansı

Kırşehir'de, "Mayalarda Matematik" konulu konferansı organize edildi.

Ahi Evran Üniversitesi'nden (AEÜ) yapılan yazılı açıklamada, Kritik ve Analitik Düşünme Topluluğu tarafından Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda, "Mayalarda Matematik" konulu konferans düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, konferansta Lyndon State College'de görevli Prof. Dr. Daisy McCoy'in, katılımcılara Maya matematiğinin doğayı anlama ve doğadan yararlanma konularında nasıl kullanıldığını anlattığı kaydedildi.

-"Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam"

Kırşehir'de, "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam" yürüyüşü organize edildi.

Sağlık Bakanlığı'nın toplumda obezite ile mücadele konusunda bilinç yaratmak amacıyla çeşitli illerde uyguladığı yürüyüş, Kent Park'ta gerçekleştirildi.

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü organizasyonundaki yürüyüşe, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Şube Müdürü Yakup Yücel ve İlker Kılıç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü İdris Şahin, Gençlik Merkezi Müdürü Ali Kaya, Gençlik Merkezi üyeleri ile sağlık çalışanları katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber