Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:51 Tacikistan’da Moskova saldırısıyla bağlantılı 9 gözaltı13:51 Süper Lig’de 31. hafta hakemleri açıklandı13:50 Pamukkale Adayı Ertemur, “Pamukkale ittifakı’nı oluşturduk, tamam inşallah”13:49 Yozgat’ta öğrencilerden şehitlere büyük vefa13:49 Bin 155 adet sentetik ecza ile yakalanan şahıs gözaltına alındı13:48 ATO Başkanı Baran: “Enflasyonla mücadelede başarıya ulaşacağız, başka yolu...13:48 Başkan Sandıkçı: “Yolumuza hız kesmeden devam edeceğiz”13:47 Elektrik firmasından ’seçim’ tedbirleri13:46 Soyer’den veda öncesi son toplantı: “Ben yola devam ediyorum”13:46 Bina görevlisi büyükşehir belediye başkanlığı için yarışacak13:45 Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı...13:44 Rusya’nın Ukrayna’da hedef aldığı enerji santrallerinde hasar meydana geldi13:43 Tüpraş ilk Entegre Faaliyet Raporu’nu yayımladı13:43 YSK Başkanı Yener: “YSK seçimlerin güvenli bir ortamda gerçekleşmesi için t...13:42 Bozbey: “Bursa’yı tanıştıracağımız metrobüs için ön siparişi verdik”13:41 Niksarlı 301 çiftçiye nohut ve ayçiçeği tohumu dağıtıldı13:40 Eyvan Sohbetleri’nin konusu ’Kayseri’de Ramazan gelenekleri’ oldu13:40 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı13:37 Büyükkılıç Yahyalı’dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı,...13:36 Mutfakta çıkan yangın kafeyi kül etti
Sami Er
Eğitim 01 Temmuz 2022 - 13:28 Yorum: 0

Kırşehir’in LGS birincisi başarısını kitap okumaya ve deneme sınavlarına borçlu

Liselere Giriş Sistemi (LGS) sonuçlarının açıklanmasının ardından Kırşehir'in tek Türkiye birincisi Zeynep Ece Başar, başarısının sırrının kitap...

Kırşehir’in LGS birincisi başarısını kitap okumaya ve deneme sınavlarına borçlu

Liselere Giriş Sistemi (LGS) sonuçlarının açıklanmasının ardından Kırşehir'in tek Türkiye birincisi Zeynep Ece Başar, başarısının sırrının kitap okumak ve deneme sınavı çözmek olduğunu söyledi.

İl Valisi Hüdayar Mete Buhara tarafından makamda ağırlanan ve ödüllendirilen Kırşehir Cacabey Ortaokulu 8. sınıfı öğrencisi Zeynep Ece Başar; yaşadığı mutluluğu; "Cacabey Ortaokulu öğrencisiydim. LGS'de 500 tam puan aldım. Bu süreçte, öğretmenlerimin ailemin ve Cacabey Ortaokulu yönetiminin desteklerini gördüm. Açıklanan sınav sonuçları sonrasında da hedefim İstanbul Erkek Lisesi, sonrasında da iyi bir üniversite hedefliyorum. Başarımda kitap okumam çok etkili oldu. Öğretmenlerimin üzerimde çok emeği var. Yılmadan çalıştım" dedi. Yazılı bir programa bağlı kalmadan başarının geldiğini anlatan Başar, "Benim yazılı bir programım yoktu. Eve gitmeden okulda neler yapabileceğimi kafamda planlıyordum. Evde de bu plan üzerinde ders çalışıyordum" diye konuştu. Türkiye genelinde ilk yüze giren Kırşehir'in ise tek derece sahibi olan Zeynep Ece Başar; "Çok mutluyum. Her insan bu durumda mutlu olurdu. Tam puan almak ayrıcalıklı ve güzel bir duygu. Çok mutluyum. Arkadaşlarım sınav sonrası aradı, çok fazla arayan ve tebrik eden var. Onlar da sevinip ve mutlu olmuşlar. Ben sınavda da özel bir program uygulamadım. Deneme sınavlarını nasıl çözüyorsam sınavda da öyle çözdüm" ifadelerini kullandı.

Zeynep Ece'nin öğretmen olan annesi Sibel Başar da kızının başarısının kendilerini mutlu ettiğini ve diğer çocuklardan farklı bir program uygulamadıklarını ifade ederek; "Çok gurur verici bir durum. Kırşehir'den tek birinci olarak çıkması da ayrı bir gurur. Öğretmen olmamın elbette katkısı oldu. Öğrencilerime nasıl rehberlik yaptıysam kızıma da aynı rehberliği yaptım. Çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber