Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Türkiye 24 Ocak 2018 - 14:28 Yorum: 0

Kırşehirli engellilerden ‘Bizi de askere alın’ çağrısı

Kırşehir Engelliler Derneği üyesi bir gurup Askerlik Şubesi önüne giderek açtıkları pankartlarla askere gitmek istediklerini bildirdi.

Kırşehirli engellilerden ‘Bizi de askere alın’ çağrısı

Kırşehir Engelliler Derneği üyesi bir gurup Askerlik Şubesi önüne giderek açtıkları pankartlarla askere gitmek istediklerini bildirdi.

Afrin operasyonu ile birlikte Mehmetçiğe destek olmak amacıyla Askerlik Şubesi önüne giden engelliler adına konuşan Kırşehir Engelliler Derneği Başkanı Servet Avkapan, "Elimiz yoksa bacağımızla, bacağımız yoksa kolumuzla Mehmetçiğin yanındayız" dedi. Dernek Başkanı Avkapan, "Ülkemiz Afrin operasyonuna başladı. Kırşehir Engelliler Derneği olarak askerimize başarı, ailelerine ise dua ediyoruz. Engelli yurttaş olarak Mehmetçiği destekliyoruz. Bu vatan için elimiz yoksa bacağımızla, bacağımız yoksa kolumuzla hizmete hazırız. Biz engelli yurttaş olarak daima ülkemizin yanındayız. Yapılan hainlikleri kınıyoruz. İnşallah Mehmetçik en kısa sürede vatanına ve ailesine kavuşur" ifadelerini kullandı. Kırşehir Engelli Meclisi Başkanı ve engelli annesi Aliye Sapmaz da Mehmetçik için Askerlik Şubesi önünde şiir okudu. Vatan için canını her türlü vereceğini belirten bedensel engelli Mustafa Ağca ise, Askerlik Şubesi önünde bekleyerek Afrin operasyonuna destek çıktığını ve canını da verebileceğini belirtti.

Askerlik Şubesi önüne gelerek hizmete hazır olduklarını dile getiren Kırşehir Engelliler Derneği, Garnizon Komutanlığını da ziyaret etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber