Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:08 Beşiktaş’ta transfer komitesi kuruldu15:08 Camide ’siber dolandırıcılık’ uyarısı15:07 Tavlaşoğlu; Pulur Çayı dinlenme alanı olacak15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’un bir buçuk sene daha kaybetme tahammülün...15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki 5 yılda, İstanbul’daki depreme dayanıksı...15:04 Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu15:04 Komşunun köpeğini tüfekle öldürme iddiasına gözaltı15:04 Bir babanın çocuğuna yaptığı akıl almaz görüntüler15:03 Polisliği bırakıp dünya turuna çıktı, Malezya’da kaçırıldı 13 saat dehşeti...15:00 Gazete Talas yine dopdolu14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul’da 30 yıl önce başlattığımız yerel yönetim...14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depreme hazırlık için kullanılması gereken kaynakla...14:52 Tamer Karadağlı, Antalya’daki kültür merkezinin bakımsızlığından şikayet et...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’u yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı acab...14:52 Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi’ndeki tekstil fabrikasında yangın...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, ’Tam ileri’ diyor, sen...14:49 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pazar günü sandıkları patlatacak mıyız?" dedi.14:49 Sultanbeyli’de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğ...14:47 Marmaris ve Fethiye körfezlerinde deniz temizliği başladı14:47 Şampiyonlara çiçekli karşılama
Sami Er
Türkiye 21 Kasım 2018 - 10:53 Yorum: 0

Kırtasiyecilerden “Öğretmenler Günü” indirimi

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki kırtasiyeciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yüzde 15 ile 20 oranında indirim kampanyaları başlattı.

Kırtasiyecilerden “Öğretmenler Günü” indirimi

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki kırtasiyeciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yüzde 15 ile 20 oranında indirim kampanyaları başlattı.

Öğretmenler Günü için tatlı bir telaş için giren Tatvan'daki kırtasiyeciler, günü avantaja çevirmek için indirim kampanyaları başlattı. Öğretmenler Günü öncesi, güne özel kampanya ve hediye hazırlığı için kolları sıvayan kırtasiyeciler, 22 – 26 Kasım tarihlerini kapsayan ve yüzde 15 ile 20'leri bulan indirim kampanyaları başlattı. Öğretmenler Günü'ne özel kampanyalarını duyuran kırtasiyeciler, kampanyalara yoğun ilgi bekliyor.

Öğretmenler Günü'ne özel olarak yüzde 15 ile 20'leri bulan indirim kampanyaları başlattıklarını belirten Kırtasiyeci Eren Sönmez, kampanyaya yoğun talep beklediklerini söyledi. Her yıl düzenli olarak indirim kampanyaları yaptıklarını kaydeden Sönmez, bu yıla özel ise ilk defa yüzde 20'leri bulan indirim kampanyaları başlattıklarını ifade etti.

Kırtasiyecilerden Hakan Yayla ise, bugün itibariyle başlattıkları kampanyaya şimdiden ilgi olduğunu vurgulayarak, "Tatvan Akademi Kırtasiye olarak bizlerde hem öğretmenlerimize destek amaçlı hem de öğretmenlerine hediye almayı düşünen öğrencilere katkı amacıyla böyle bir kampanya başlattık. Kampanya kapsamında özellikle kitap reyonu ve diğer birçok özel üründe yüzde 15 ile 20'leri bulan özel indirimler uyguluyoruz. Bu anlamda bugün itibariyle başlatmış olduğumuz kampanya şimdiden ilgi görmeye başladı. Bu kampanyamız 26 Kasım Pazartesi gününe kadar devam edecektir. Bu vesile ile bizlerde tüm öğretmenlerimizin gününü tebrik ediyor, kendilerine sağlık, huzur, mutluluk ve başarı dileklerimizi iletiyoruz" diye konuştu.

Öğretmenleri için hediye alışverişine gelen öğrenciler ve velileri ise, yapılan indirim kampanyalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kırtasiyecilerden “Öğretmenler Günü” indirimi

Kırtasiyecilerden “Öğretmenler Günü” indirimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber