Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 30 Kasım 2021 - 12:29 Yorum: 0

Kış lastiği yoğunluğu son günde devam ediyor

DÜZCE (İHA) – 1 Aralıkta başlayacak olan kış lastiği uygulaması öncesinde lastikçilerde lastik değiştirme yoğunluğu yaşanıyor.

Kış lastiği yoğunluğu son günde devam ediyor

DÜZCE (İHA) – 1 Aralıkta başlayacak olan kış lastiği uygulaması öncesinde lastikçilerde lastik değiştirme yoğunluğu yaşanıyor. Lastikçiler ise vatandaşlara "kar" yağışını beklemeden lastiklerini değiştirmesi yönünde uyarılarda bulunuyor.

1 Aralık itibari ile ülke genelinde uygulamaya koyulacak olan kış lastiği uygulaması kapsamında Düzce'de lastikçilerde son gün yoğunluğu yaşanıyor. Yaz lastiklerini çıkarttırarak kış lastiklerini taktırmak isteyen vatandaşların oluşturduğu yoğunlukta lastikler değiştiriliyor. Bir çok vatandaşın uygulamadan önce lastiklerini değiştirdiğini belirten Aksan Otomotiv sahibi Cemal Aksan, "Şu anda bir yoğunluğumuz var. Bu sene müşterimiz genel anlamda kasım ayı içerisinde lastik ihtiyaçlarının çoğunu karşılamış durumdalar. Bugün karşılamayan vatandaşlara hizmet veriyoruz. Lastik anlamında biraz sıkıntı yaşıyoruz. Her ebat lastik gelmiyor. Zannedersek lastikler yurt dışına gidiyor. Bundan dolayı piyasada lastik sıkıntısı var. Sürücülere buradan tavsiyede bulunmak istiyorum. Kar yağmasını beklemeden araçlarının lastiklerini ya taktırsınlar ya ücretlerini ödeyip lastiklerini ayırttırsınlar. Yoksa ilerleyen süreçlerde lastik sıkıntısı yaşayacaklar" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber