Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Ekim 2016 - 15:08 Yorum: 0

Kış spor okulları açılıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, binlerce kişinin faydalandığı yaz spor okullarının ardından kış spor okullarını açmaya hazırlanıyor.

Kış spor okulları açılıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, binlerce kişinin faydalandığı yaz spor okullarının ardından kış spor okullarını açmaya hazırlanıyor. 7 Kasım-7 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek kış spor okullarında eğitim almak isteyenler için kayıtlar başladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü, yaz spor okullarının ardından kış spor okullarını açıyor. 7-14 yaş arası çocukların ücretsiz faydalanacağı kış spor okulları, 6 spor eğitmeni gözetiminde futbol, basketbol, kort tenisi, voleybol, masa tenisi ve satranç branşlarında yapılacak. 7 Kasım-7 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek kış spor okullarının eğitimleri ise Sümerpark Ortak Yaşam Alanı ve Talaytepe Tesisleri'nde yapılacak. Spor Şube Müdürlüğü, kış spor okulları için şu ana kadar 50 çocuğun başvurduğunu, kayıtların 7 Kasım'a kadar süreceğini açıkladı.

Başvurular başladı

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü eğitmeni Mizgin Karaman, geleneksel hale getirilen yaz spor okullarından bu yıl bin 225 çocuğun faydalandığını hatırlattı. Kış aylarında çocukların hareket etme alanlarının kısıtlandığını dile getiren Karaman, buna bir alternatif olarak kış spor okullarının açıldığını, bu hafta itibariyle başvuruların başladığını söyledi. Belirlenen tarihlerde çocuklara branşların tanıtılacağını ve sporla ilgili temel eğitimlerin verileceğini ifade eden Karaman, kış spor okullarının veliler, çocuklar ve eğitimcilere yönelik seminerle start alacağını belirtti. Karaman, bu çalışmayla sporun 12 ay boyunca devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kış spor okulları açılıyor

Kış spor okulları açılıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber