Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Ocak 2021 - 10:08 Yorum: 0

Kısıtlamada canı sıkıldı karda drift yaptı

Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde etkili olan kar yağışının ardından, korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında canı sıkılan...

Kısıtlamada canı sıkıldı karda drift yaptı

Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde etkili olan kar yağışının ardından, korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında canı sıkılan bir vatandaş aracıyla kar üzerinde drift yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Sumbas ilçesine bağlı Esenli köyüne bağlı Bağdaş Yaylası'nda ikamet eden bir vatandaş, korona virüsün yayılmasını önlemek amacıyla uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında canı sıkıldı. Etkili olan yoğun kar yağışını da fırsata çeviren şahıs evinin önünde aracıyla kar üzerinde drift yaptı. Aracıyla kar üzerinde sağa sola giderek karın keyfini çıkaran adamı yanındaki arkadaşı ise cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber