Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:07 İstanbul Valisi Davut Gül, “ İstanbul’da kuralsızlığı kural olmaktan çıkara...12:06 MSB Kaynakları: (Terörle mücadele) "Irak’a sınır güvenlik sistemlerine iliş...12:05 Ermeni çeteleri tarafından şehit edildiler12:05 TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Oktay Azerbaycan’da12:04 Çanakkale Kara Savaşları’nda hayatını kaybedenler ‘Yalnız Çam’da anıldı12:04 MSB Kaynakları: "(Almanya Cumhurbaşkanı’nın ziyareti ve Savunma Sanayiindek...12:03 Acıbadem Ankara Hastanesi Sporcu Sağlığı Ünitesi açıldı12:03 Aksaray’da kum silosundan düşen işçi ağır yaralandı12:03 İzmir ve Aydın’da FETÖ baskınları: 11 gözaltı12:02 Önüne minibüs çıkınca direksiyonu kırdı, son sürat işyerine girdi12:02 DPÜ Öğretim Üyesi Aygün’den, Üsküp’te “Anadolu Ekolojisinden” isimli sergi12:02 MSB Kaynakları:" (Almanya’nın Savunma Sanayiindeki Kısıtlamaları hakkında)...12:00 Fenerbahçe - Beşiktaş maçında Volkan Bayarslan düdük çalacak12:00 Yolda yatan köpeğin üzerinden otomobili ile geçti12:00 Elazığ’da hırsızlar kümesten 60 tavuk ve 2 kangal yavrusu çaldı, 11 tavuğu...12:00 MSB: "Son bir haftada yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 6’sı terör örgütü...11:59 MSB: "PKK terör örgütünün Irak tarafından ’yasaklı örgüt’ ilan edilmesi yön...11:59 Dilan Polat mahkemede gözyaşlarına boğuldu11:58 ’Yalancı veba’ martıları vurdu: Binlercesi telef oldu, bir o kadarı da ölme...11:58 Eskişehir için rüzgar ve toz taşınımı uyarısı
23 Nisan
Yerel 03 Mayıs 2021 - 12:33 Yorum: 0

Kısıtlamada sokakta yakalanıp ceza yiyince polislerin elini öpmek istedi

Antalya'da sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan ve dünyaca ünlü sahilde maskesiz gezen vatandaşa 4 bin TL ceza makbuzu düzenlendi.

Kısıtlamada sokakta yakalanıp ceza yiyince polislerin elini öpmek istedi

Antalya'da sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan ve dünyaca ünlü sahilde maskesiz gezen vatandaşa 4 bin TL ceza makbuzu düzenlendi. Ceza karşısında neredeyse mutlu olan vatandaş polisin elini öpmek istedi. "Daha önce de ceza yazıldı. Maskeden değil Allah'tan kork. Ne yazıyorsun kardeş? Az yaz. Zaten ödemeyeceğim. Ceza yazılmasından çok mutlu oldum" diyen adamın polisin yanağından "makas almak" istemesi şaşkınlık oluşturdu.

Olay, Konyaaltı ilçesi Akdeniz Bulvarı üzerinde yaşandı. Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahilinde sokağa çıkma kısıtlaması ve maske denetimi yapan polis ekipleri, bulvarda havlusu ve plaj şortu ile yürüyen Umut A.'dan muafiyet belgesini göstermesini istedi. Ekipler sokağa çıkma belgesi olmayan ve aynı zamanda maske takmayan genç adamı polis otosunun yanına götürerek ceza makbuzu düzenlemek istedi.

Bu sırada sık sık polis ekipleri ile sohbet eden vatandaşın sözleri herkesi şaşırttı. Yazılan ceza karşısında rahat tavırlar sergileyen vatandaş, "Bana ceza yazan polis olsun. Polis bizim canımız kardeşimiz. Ben polise artist dedim. Ne olacak aktör de olabilir arkadaş. Polis arkadaşımız oruçlu olabilir ben de tutmuyorum. Onun bana benim ona saygı göstermemiz lazım. Ben oruç tutana saygı gösteriyorum. Onlar da bana saygı göstersin. Ben Allah'tan başka kimseden korkmuyorum. Daha önce de ceza yazıldı. Ödemiyorum da. Ödeyecek para yok. Maskeden değil Allah'tan kork" dedi.

Umut A. ceza yazan polise ise "Onu da Allah affetsin. Ne yazıyorsun kardeş? Az yaz. Zaten ödemeyeceğim. Ceza yazılmasından çok mutlu oldum. Amelleriniz sizi kurtaracak mı sanıyorsunuz?" diyerek elini öpmek istedi. Genç adam bununla da kalmayarak makbuzu düzenleyen polisin yanağından makas almak istedi.

Umut A.'ya, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden 3 bin 150 TL, maske takmamaktan ise 900 TL ceza makbuzu düzenledi. Umut A., ceza yazılmasının ardından olay yerinden gülerek ayrılıp bulvarda yürümeye devam etti.

Kısıtlamada sokakta yakalanıp ceza yiyince polislerin elini öpmek istedi

Kısıtlamada sokakta yakalanıp ceza yiyince polislerin elini öpmek istedi

Kısıtlamada sokakta yakalanıp ceza yiyince polislerin elini öpmek istedi

Kısıtlamada sokakta yakalanıp ceza yiyince polislerin elini öpmek istedi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber