Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Ocak 2018 - 00:53 Yorum: 0

Kıskançlık yüzünden karısını bıçaklayarak öldüren koca tutuklandı

Kocaeli'nde Suriyeli karısını kıskançlık yüzünden 3 yerinden bıçaklayarak öldüren koca tutuklandı.

Kıskançlık yüzünden karısını bıçaklayarak öldüren koca tutuklandı

Kocaeli'nde Suriyeli karısını kıskançlık yüzünden 3 yerinden bıçaklayarak öldüren koca tutuklandı.

Olay, Kocaeli'nin İzmit ilçesi Mehmet Ali Paşa Mahallesi Şehit Emin Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Suriye vatandaşı oldukları öğrenilen Kahraman Al A. ile eşi Selva Hıdır A. (37) arasında öğrenilemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Kahraman Al A., ekmek bıçağı ile Selva Hıdır A.'yi yaşadıkları gecekonduda boynundan ve karnından defalarca bıçakladı. Selva Hıdır A.'nın yardım çığlıklarını duyan komşuları tarafından 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi.

Kısa süre sonra olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri girdikleri gecekonduda Selva Hıdır A.'yı kanlar içinde yatarken buldu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. Bıçaklayarak öldürdüğü eşinin yanında bekleyen Kahraman Al A. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Gözaltındaki işlemleri tamamlanan Kahraman Al A. çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine sevk edildi. Kahraman Al A. ifadesinde karısını kıskançlık yüzünden öldürdüğünü söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber