Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Ekim 2016 - 11:03 Yorum: 0

Kışlıklar Hanımeller Çarşısı’ndan

Her ay düzenli olarak açılan Mamak Belediyesi Hanımeller Çarşısı bu ay da kapılarını açtı.

Kışlıklar Hanımeller Çarşısı’ndan

Her ay düzenli olarak açılan Mamak Belediyesi Hanımeller Çarşısı bu ay da kapılarını açtı. Sadece kadınların satış yapabildiği ve el emeği ürünlerin bulunduğu çarşıda bu ay ağırlıklı olarak kışlık ürünler yer alıyor.

Kışlık giysiler, turşular, ev yapımı erişteler, makarnalar ve reçellerin de yer aldığı Hanımeller Çarşısı fiyatlarıyla da tüketici dostu. 1 Ekim'de başlayan Hanımeller Çarşısı 16 Ekim'e kadar açık kalacak. Bu ayki Hanımeller Çarşısı'nda kışlık haricinde yine takı tasarım, hediyelik eşyalar, el işi ve keçe ürünler bulunuyor. Yaz aylarında Mamak Kültür Merkezi bahçesinde kurulan Hanımeller Çarşısı kış aylarıyla birlikte sergi salonunda devam edecek. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamaklı kadınlar el emeği göz nuru ürünlerini Hanımeller Çarşısı'nda satarak aile bütçesine katkıda bulunuyor. Belediye olarak kadınlarımızın ve çocuklarımızın her zaman yanında yer alacağız" dedi.

Kışlıklar Hanımeller Çarşısı’ndan

Kışlıklar Hanımeller Çarşısı’ndan

Kışlıklar Hanımeller Çarşısı’ndan

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber