Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı
Sami Er
Eğitim 19 Nisan 2019 - 15:03 Yorum: 0

Kitap okudular, madalya kazandılar

Tokat'ta üçüncüsü düzenlenen okuma kültürü ödül töreninde dereceye giren öğrencilere madalya takıldı.

Kitap okudular, madalya kazandılar

Tokat'ta üçüncüsü düzenlenen okuma kültürü ödül töreninde dereceye giren öğrencilere madalya takıldı.

26 Haziran Atatürk Kültür Sarayında düzenlenen ödül töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin solo ve koro olarak seslendirdiği şarkı ve türkülerinin ardından okul sınıf ve bireysel en çok kitap okuma alanlarında ödüller ve madalyalar Vali Dr. Ozan Balcı, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve protokol mensupları tarafından verildi. 54 anaokulunun yanı sıra ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere 41 öğrenci, öğretmenlerine ödül takdim edildi. Ayrıca törende Peygamber efendimizin hayatı temalı kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Törende konuşma yapan Vali Balcı, Tokat'ı Türkiye'nin çeşitli, zengin kitaplarının bulunduğu bir il haline getireceklerini ifade ederek, "2023 Tokat doğrultusunda Eğitim Tokat'ın ana bileşenlerinden biri olan Kitap Tokat kapsamında projelendirip, Tokat'ı kitabın başkenti yapacağız demiştik. Bunun içinde öğretmenlerimiz canla, başla, aşkla şevkle bu işi üretiyorlar. Tokat'ta bu projeyi sahiplendi. Zaten altyapısı vardı. Kitap, bilgiye ulaşmanın en kolay yolu ve yeni bir şeyler öğrenmenin en güzel yoludur. Bundan dolayı çok önemsiyorum" dedi.

Vali Balcı, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun da katkıları ile bebek kütüphanesi, halk kütüphanesini ve çocuk kütüphanesini yapacaklarını ifade ederek, "Bu yıl hazırlıklar bitmek üzere 50 tane de zenginleştirilmiş z kütüphane yapacağız. Hedefimiz bütün anaokulu, ilkokullar ve liseler. Önceliğimiz anaokulları ve ilkokullar olacak. İnşallah kütüphane açısından da Türkiye'nin en çok Z kütüphanesi olan ili haline geleceğiz. Kitap okumaya teşvik etmeli, bu işe omuz vermemiz lazım" diye konuştu.

Kitap okudular, madalya kazandılar

Kitap okudular, madalya kazandılar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber