Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 23 Mart 2019 - 11:38 Yorum: 0

Kitaptan Kanatlar Gazi Ortaokulunda

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Bengi Projesi kapsamında öğrencilerin Okuma Alışkanlığını geliştirmek amacıyla Ayvalık'ta uygulanmakta olan Kitaptan...

Kitaptan Kanatlar Gazi Ortaokulunda

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Bengi Projesi kapsamında öğrencilerin Okuma Alışkanlığını geliştirmek amacıyla Ayvalık'ta uygulanmakta olan Kitaptan Kanatlar Projesi okuma etkinlikleri devam ediyor.

Bu kapsamda, Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, ilçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır ile birlikte Gazi Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri ile bir araya geldi.

20 dakika süren okuma etkinliğinin ardından öğrencilere kariyer danışmanlığı yapılırken, okulda görevli öğretmenlerle yapılan toplantıda eğitim öğretim faaliyetleri de masaya yatırıldı.

Okuma etkinlikleri kapsamında ilçedeki tüm okullara ziyaret gerçekleştirilerek tüm öğrencilerle buluşulmasının hedeflendiği öğrenildi.

Kitaptan Kanatlar Gazi Ortaokulunda

Kitaptan Kanatlar Gazi Ortaokulunda

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber