Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 27 Haziran 2016 - 03:33 Yorum: 0

Kız İsteme Yolunda Kaza: 3 Ölü, 5 Yaralı

Batman'ın Hasankeyf İlçesi'nde kız istemeden dönen ailenin bulunduğu kamyonet şarampole yuvarlandı.

Kız İsteme Yolunda Kaza: 3 Ölü, 5 Yaralı

Batman'ın Hasankeyf İlçesi'nde kız istemeden dönen ailenin bulunduğu kamyonet şarampole yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre aynı aileden 3 kişi öldü, 5 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Hasankey İlçesine kız istemeye giden aile, dönüş yolunda Kılıçlı Köyü Mevkiinde Halil Tuncer yönetimindeki kamyonet direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kamyonetin şarampole yuvarlanması sonucu aynı aileden Muhlise Tuncer, Selime Tuncer ve Bayram Aryüz olay yerinde hayatını kaybederken, 5 kişi ise yaralandı.

Kazayı gören çevredeki diğer sürücüler, kazayı 112 acil servis ekiplerine bildirmesi üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Yaralılar AFAD Ekiplerinin desteği ile kentte bulunan çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, hayatını kaybedenler ise morga kaldırıldı. Kazada ölen ve yaralananların yakınları hastanelere akın ederek ağıt yaktı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber