Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 01 Eylül 2016 - 09:48 Yorum: 0

Kız kardeşleri ölüm ayırdı

Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, sulama kanalına düşen traktörün içinde bulunan bir kız kardeş kurtarılırken, diğeri ise hayatını kaybetti.

Kız kardeşleri ölüm ayırdı

Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, sulama kanalına düşen traktörün içinde bulunan bir kız kardeş kurtarılırken, diğeri ise hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Makbule Kurşun'un (26) kullandığı traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Düzköy-Beyköy arasında bulunan sulama kanalına düştü. Sürücü Makbule Kurşun, suda sürüklenerek kayıplara karışırken, araçta yolcu olarak bulunan kardeşi Medine Kurşun (20) ise kazayı gören çevredekiler tarafından kurtarılarak, Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen AFAD, AKUT, DAK ve jandarma ekipleri, kayıp Makbule Kurşun'u aramak için çalışma başlattı. Yaklaşık 7 metre yükseklikteki su seviyesinin düşürülmesinin ardından Kurşun, hidroelektrik santralinin girişinde mazgallara takılmış vaziyette bulundu. Kanaldan çıkartılan Kurşun'un, olay yerinde bekleyen 112 Acil Servis ekipleri tarafından hayatını kaybettiği belirlendi.

Kurşun'un cesedi, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılırken, kardeşi Medine Kurşun'un ise tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber