Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Eylül 2017 - 13:48 Yorum: 0

Kız Kulesi’nde Osmangazi farkı

Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği 27. Katibim Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde gerçekleştirilen Kız Kulesi Yüzme Yarışması'nda mücadele eden...

Kız Kulesi’nde Osmangazi farkı

Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği 27. Katibim Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde gerçekleştirilen Kız Kulesi Yüzme Yarışması'nda mücadele eden Osmangazi Belediyespor Yüzme Kulübü Sporcusu Azra Aksu, 5'inci oldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in başlama sirenini çalmasıyla birlikte start alan yarışa İstanbul dışında, İzmir, Ankara ve Bursa'dan 350 sporcu katıldı. Üsküdar sahilden denize atlayan sporcular, kız kulesine kadar yüzüp, daha sonra geri dönerek sahile çıktı. Bütün sporcuların birinci olabilmek için kıyasıya mücadele ettiği yarışlarda genel klasman kategorisinde mücadele eden Azra Aksu 5'inci oldu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kocaeli Açıksu Yüzme Şampiyonası'nın ardından Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği Kız Kulesi Yüzme Yarışması'nda da başarı elde eden Azra Aksu ve hocalarını tebrik etti.

Kız Kulesi’nde Osmangazi farkı

Kız Kulesi’nde Osmangazi farkı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber