Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2016 - 10:24 Yorum: 0

Kiza, tamamlandığında istihdama önemli katkılar sağlayacak

Adana'da inşası devam eden Doğu Akdeniz Bölgesi'nin en büyük iş merkezi projesi Kiza, bünyesinde yer alan otel, ofis, mağaza ve diğer yönetim hizmetleri...

Kiza, tamamlandığında istihdama önemli katkılar sağlayacak

Adana'da inşası devam eden Doğu Akdeniz Bölgesi'nin en büyük iş merkezi projesi Kiza, bünyesinde yer alan otel, ofis, mağaza ve diğer yönetim hizmetleri ile işsizler için yeni istihdam kapısı olacak.

12 blokta 990 lüks ofis, 287 mağaza ve 120 odalı business otelden oluşan Kiza Kurumsal İş Merkezi projesinin ilk etabında hayat, 2017 yılının Ocak ayında yapılacak teslimlerle başlıyor. Adana-Mersin D-400 Karayolu üzerinde, Balak Metal ve Kurt İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen dev projenin ikinci etabında ise çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

İş yaşamına prestij kazandıran nitelikli ofisleri ve ticari hayata canlılık getirecek cadde mağazaları ile cazibe merkezi olmaya aday Kiza, çevresinde oluşturacağı ticari potansiyel ve ekonomik değerin yanı sıra; kafeteryaları, restoranları ve diğer yaşam alanları ile sosyal yaşama da renk katmaya hazırlanıyor. Bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasında öncü olmayı hedefleyen Kiza, sağlayacağı yeni istihdamlarla kentin en büyük sorunları arasında yer alan işsizliğin azaltılmasına da katkıda bulunacak.

İŞSİZE UMUT OLACAK

Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, bölgenin en büyük projelerinden olan Kiza Kurumsal İş Merkezi'nin, açılacak yeni istihdam alanlarıyla, iş arayanlar için yeni umut kapısı olacağını belirtti.

Bünyesinde yer alacak ofisler, mağazalar, otel ve kongre merkezi ile diğer yönetim hizmetleri düşünüldüğünde Kiza'nın istihdama katkısının binin üzerinde olacağını tahmin ettiklerini kaydeden Kurt, "İşsizlik, küresel piyasalarda yaşanan daralma ile sadece Türkiye'nin ve Adana'nın değil, tüm dünyanın en önemli sorunlarından biri haline geldi. Bugün dünyanın en güçlü ekonomilerinde de işsizlik en büyük sorunlardan biri. Kiza Kurumsal İş Merkezi, böylesine sıkıntılı bir süreçte iş ve aş kapısı olacak. Bu bizim için ayrı bir gurur ve mutluluk" dedi.

Ulusal ve uluslararası birçok ünlü markanın yer alacağı cadde mağazaları ile AVM tarzında hizmet verecek olan Kiza Kurumsal İş Merkezi'nin Adana'nın ticari yaşamına önemli katkılarda bulunacağını ifade eden Kurt, "Ekonomik potansiyeli hayli yüksek olan bölgemiz, Kiza'nın tamamlanmasıyla birlikte kentin heyecan uyandıran, en enerjik alanı olacak" diye konuştu.

PROJE HAKKINDA

Adana-Mersin D-400 Karayolu Otogar Kavşağı'ndaki eski Tekel fabrikasının bulunduğu alanda, 55 bin 262 metrekare arsa üzerine inşa edilen Kiza Kurumsal İş Merkezi, üstün lojistik avantajları ve emsalsiz konumuyla işletmelere gelişimin kapılarını aralıyor. Bin 200 adet aracın park edebileceği 50 bin metrekare kapalı ve 900 araçlık açık otoparkı bulunan Kiza'nın çarşı bünyesinde 20 metre genişliğinde 221 metre uzunluğunda ve ortada refüj bulunan gidiş- geliş ana caddesi yer alıyor. Ayrıca, bu bulvara dik kesişen 15 metre genişliğinde 100, 112 ve 126 metrelik 3 adet cadde bulunuyor. 12 blokta 990 ofis ve homeofis ile 287 iş yerinden oluşan projede ayrıca, 120 odalı business otel ile 1 kongre merkezi yer alıyor.

Kiza, tamamlandığında istihdama önemli katkılar sağlayacak

Kiza, tamamlandığında istihdama önemli katkılar sağlayacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber