Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 27 Şubat 2022 - 12:55 Yorum: 0

Kızılay gönüllüleri köy okulunu onardı

Kızılay, Şenlendirme Projesi kapsamında Şırnak'ın Silopi ilçesinde bir köy okulunun bakım ve onarımını yaptı.

Kızılay gönüllüleri köy okulunu onardı

Kızılay, Şenlendirme Projesi kapsamında Şırnak'ın Silopi ilçesinde bir köy okulunun bakım ve onarımını yaptı.

Türk Kızılayı Silopi Şubesi, Silopi ilçesine bağlı Başverimli beldesindeki Başverimli İlk ve Ortaokulu'nu Şenlendirme Projeleri kapsamında onardı. "Büyük Kalplere Minik Dokunuşlar" adlı proje kapsamında okulun dış ve iç duvar boyası, tuvalet bakımları, sınıf kapılarını yenileme işlerini yapan Kızılay gönüllüleri, öğrencilerin sevincine ortak oldu.

Kızılay Şube Başkanı Murat Tatar ve beraberindeki gönüllüler okulun dış duvarının boyasını yaparken, daha sonra çatı, iç duvar boyama, kapı değişimi ve tuvalet fayansı değişimi gerçekleştireceklerini belirtti. Tatar, ilk projelerine başladıklarını ifade ederek, "Bu kapsamda okulumuzun hem iç hem dış ve çatı onarımını, kapıların değişimi, tuvalet fayanslarının değişimini gerçekleştireceğiz. Okulumuzu baştan sona onaracağız. Bu kapsamda bize destek sunan Kaymakamımız Can Kazım Kuruca ve Milli Eğitim Müdürümüz Murat Bilen'e teşekkür ediyoruz" dedi.

Okul yönetimi, Türk Kızılay Silopi Şubesi gönüllülerine teşekkürlerini sundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber