Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ağustos 2022 - 17:13 Yorum: 0

Kızılay, Kırşehir’de kan bağışının merkezi olmayı hedefliyor

Kızılay Kırşehir Şubesi, kan bağış kampanyalarında bölgenin bağış merkezi konumunda olmak istiyor.

Kızılay, Kırşehir’de kan bağışının merkezi olmayı hedefliyor

Kızılay Kırşehir Şubesi, kan bağış kampanyalarında bölgenin bağış merkezi konumunda olmak istiyor.

Kızılay Kırşehir İl Şube Başkanı Osman Eroğlu, Kızılay'ın insanlara yardım kampanyalarını sürdürdüğünü fakat bilinçli toplum oluşturmak için insanların Kızılay'ın bağış destek tırlarına destek olmaya çağırdı.

Eroğlu, "18-65 Yaş aralığında olan ve sağlık sorunu olmayan her kişi Kızılay tarafından başlatılan kan bağış kampanyasına davet ediyorum. Kan vermek hayat kurtarır inancıyla hareket etmekteyiz. Maddi ve ayni yardımlarımızda sürdürülmekte" dedi.

Kızılay Kırşehir Şubesinin ihtiyaçlara göre dağıtımlar yaptığını söyleyen Eroğlu, "Kızılay'ın bölgede kan bağışı hedefinde olması yönünde ciddi atılımlar yapıyoruz. 2022 Yılı Ağustos ayı kan toplamada bağış sayımız 218 ünite olarak kayıtlara girdi. Kan bağış sayılarında düşüşler yaşamaktayız. Esnaflar, STK Temsilcileri ve Kırşehir halkını kan bağışı için yapılan organizasyonlara destek vermeye çağırıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber