Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Temmuz 2016 - 15:18 Yorum: 0

-Kızılay Korkuteli’de, 360 Aileye Kavurma Dağıttı

Türk Kızılayı Korkuteli Şubesi, ilçedeki ihtiyaç sahibi 360 aileye kavurma dağıttı.

-Kızılay Korkuteli’de, 360 Aileye Kavurma Dağıttı

Türk Kızılayı Korkuteli Şubesi, ilçedeki ihtiyaç sahibi 360 aileye kavurma dağıttı.

Türk Kızılay'ı Genel Merkezinden şubelerine gönderilen kavurma konservesi ilçe merkezi ve köylerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara Kızılay Korkuteli Şube Başkanı Sait Eryılmaz tarafından dağıtıldı.

Şube Başkanı Sait Eryılmaz, yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı'nın misyonuna uygun olarak fakirlerin sofralarına yardım elini uzatmaya devam ettiğini söyleyerek, ilçedeki 360 aileye kavurma konservesi dağıttıklarını belirtti.

Eryılmaz, "Türk Kızılay'ı, Genel genel merkezimiz tarafından gönderilen kavurmalar ihtiyaç sahibi ailelere muhtarlar vasıtasıyla ulaştırıldı. Bizlere yardımcı olan mahalle muhtarlarına teşekkür ediyoruz. Kızılay olarak yardıma muhtaç ailelere elimizi uzatma gayreti ve çabası gösteriyoruz. Türk Kızılayı'nın misyonuna uygun olarak onların sofralarına yardım elimizi uzatmak istiyoruz. Ancak genel merkezimiz yinede bizlere kavurma gönderdi. Artık bu yıl vatandaşlarımızın Kızılay'a kurban bağışı yaparak gelecek yıllarda bu rakamı çıkarmak için çalışacağız" dedi.

Türk Kızılayı'nın sadece afet zamanlarında değil ihtiyaç sahiplerine ulaşmada da en başarılı yardım kuruluşu olduğunu belirten Eryılmaz, "Bilindiği gibi Türk Kızılayı, Kurban Bayramlarında vekalet verilen kurbanları sahipleri adına mutlaka kesiyor ve etlerini mutlaka dağıtıyor. Geçen yıl yüzlerce aileye yardım etmiştik ancak bu yıl 360 aileye yardım ettik. Biz Korkuteli halkının daha da duyarlı olmasını kurban bayramında kurban bağışı konusunda Kızılay'a destek vermesini bekliyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber