Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Ekim 2020 - 18:28 Yorum: 0

Kızılay Şube Başkanı Altındaş’tan kan bağışına davet

Yozgat Kan Bağış Merkezi tarafından Yerköy İlçesinde düzenlenen kan bağış kampanyasına Türk Kızılay Yerköy Şuna Başkanı Yaşar Altındaş 24....

Kızılay Şube Başkanı Altındaş’tan kan bağışına davet

Yozgat Kan Bağış Merkezi tarafından Yerköy İlçesinde düzenlenen kan bağış kampanyasına Türk Kızılay Yerköy Şuna Başkanı Yaşar Altındaş 24. kez kan bağışında bulunduğunu belirterek, herkesi kan bağışında bulunmaya davet etti.

Türk Kızılay Yerköy Şube Başkanı Yaşar Altındaş, Yerköy'de her 3 ayda Kızılay Yozgat Kan Bağış Merkezi tarafından kan bağış kampanyası düzenlediklerini belirterek kan bağışı tırının Yerköy'de 1 hafta kalacağını söyledi.

Kan bağışında bulunmanın önemine de değinen Yaşar Altındaş "Kan, yapay olarak üretilmeyen ve kaynağı sadece insan olan bir sıvıdır. Yeni doğan bebekler, kanının değişmesi için kana ihtiyacı olan hemofil ve talasemi hastaları, açık kalp ameliyatı geçirecek insanlar ve trafik kazalarında yaralanan vatandaşlarımızın sizlerin bağışlayacağı kana ihtiyaçları vardır. Onlara ancak sizler hayat verebilirsiniz. Çünkü kan hayattır. Bu vesile ile kan bağışında bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Yaşar Altındaş açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: "Yerköy halkı kan bağışı konusunda oldukça duyarlı davranıyor. Ülkemiz genelinde kan bağışı sayısında oldukça azalma olduğu şu dönemde günlük hedefimiz olan 70-80 ünite kan bağışına Yerköylü vatandaşlarımızın çağrısız kalmayacağını umuyorum" dedi.

Kızılay Şube Başkanı Altındaş’tan kan bağışına davet

Kızılay Şube Başkanı Altındaş’tan kan bağışına davet

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber