Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Ekim 2019 - 18:28 Yorum: 0

Kızılay’dan kök hücre ve kan bağışı kampanyası

Türk Kızılayı Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer ve yönetim kurulu üyeleri, Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında 8 Kasım'da ilçe genelinde...

Kızılay’dan kök hücre ve kan bağışı kampanyası

Türk Kızılayı Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer ve yönetim kurulu üyeleri, Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında 8 Kasım'da ilçe genelinde kök hücre ve kan bağışı kampanyası düzenleyecek.

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer, yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak Kan Merkezi Müdürü Kubilay Demir ve Kan Bağış Uzmanı Özcan Sarı, 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Kızılay Haftası'nda yapılması planlanan kan bağışı ve kök hücre bağışı kapsamında verilecek eğitimler ve yardımlar konusunda Kaymakam Çorumluoğlu ile fikir alışverişinde bulunan Ciğer ve ekibi, 8 Kasım Cuma günü ilçe genelinde yapılacak olan kök hücre ve kan bağışı ile ilgili planlamaları aktardı.

Kızılay Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer, Kaymakam Çorumluoğlu'na verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Kızılay’dan kök hücre ve kan bağışı kampanyası

Kızılay’dan kök hücre ve kan bağışı kampanyası

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber