Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Eylül 2016 - 17:24 Yorum: 0

Kızılay’dan örnek bağışçılara bronz madalya

Kızılay Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın tarafından, yaptığı kan bağışları nedeniyle Dalatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birliği Başkanı...

Kızılay’dan örnek bağışçılara bronz madalya

Kızılay Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın tarafından, yaptığı kan bağışları nedeniyle Dalatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birliği Başkanı İhsan Akın'a bronz madalya takdim etti.

Kızılay Şube Başkanı Av. Umut Yalçın, aynı zamanda Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu Başkanı da olan Akın'a 13. Kan bağışı nedeniyle gösterdiği örnek davranışından dolayı bronz madalya takdim ettiklerini söyledi. Yalçın, birlik başkanı Akın'ın aynı zamanda yaklaşan Kurban bayramı nedeniyle de kurbanını Türk Kızılay'ı Malatya Şubesine bağışlayarak örnek bir davranış sergilediğini söyledi.

Kızılay Şube Başkanı Yalçın, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle de bağışların devam ettiğini ve bu kapsamda yapılacak bağışların ihtiyaç sahiplerine Kızılay aracılığı ile ulaştırılacağını ifade etti.

Birlik Başkanı İhsan Akın'da Türk Kızılay'ının Malatya'da aktif bir şekilde sürdüğünü belirterek "Bu noktada da ben kendisini öncelikle tebrik ediyorum" dedi. Kızılay'ın güvenilir bir kurum olduğunun altını çizen Akın, "Bizlerde bu noktada Sayın Cumhurbaşkanımızı örnek alarak kurbanımızı Kızılay'a bağışlıyoruz. Gideceği yerleri de biliyoruz. Bütün insanların eğer birebir kurbanlarını kesemiyorlarsa dağıtamıyorlarsa o imkanları o mekanları yoksa amacına hizmet etmelerini istiyorlarsa özellikle Kızılay'a bağışlamalarını buradan tavsiye ediyorum" diye konuştu.

Kızılay’dan örnek bağışçılara bronz madalya

Kızılay’dan örnek bağışçılara bronz madalya

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber