Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Haziran 2018 - 23:48 Yorum: 0

Kızılcahamam Devlet Hastanesi yeni binasında

Kızılcahamam Devlet Hastanesi, yapımı tamamlanan yeni binasına taşındı.

Kızılcahamam Devlet Hastanesi yeni binasında

Kızılcahamam Devlet Hastanesi, yapımı tamamlanan yeni binasına taşındı. Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, "İlçemize yakışır bir hastane kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor hepinize sağlıklı günler diliyorum" dedi.

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde yapımı tamamlanan devlet hastanesinin tanıtımı yapıldı. Programa Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kaymakam Mehmet Yıldız, Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey, Hastane Başhekimi Meftun Karakaş ve davetliler katıldı.

2014 Yerel Seçimlerinde başkanlığı kazandığını ve ilk masaya yatırdığı konunun hastane binasının durumu olduğunu belirten Güney, "Hastanemizin başından sonuna kadar yapımında ve taşınmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize yakışır bir hastane kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor hepinize sağlıklı günler diliyorum" diye konuştu.

Programdan sonra misafirler hastaneyi gezerek Başhekim Karataş'tan bilgi aldı.

Kızılcahamam Devlet Hastanesi yeni binasında

Kızılcahamam Devlet Hastanesi yeni binasında

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber