Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
10:36 Başkan Söğüt: "Cumhur İttifakı olarak canla başla çalışacağız"10:35 Gebze’de Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışları düzenlenecek10:34 Alaşehir’de çiftçilere erken uyarı için meteoroloji istasyonları kuruldu10:34 Diyarbakır ve Şırnak’ta kaçak elektrik kullanımına hapis cezası10:33 Erzurum’a yağmur sağanakla geliyor10:33 Polisten kaçan otomobil kaza yaptı: Kaçan şüpheliler dere kenarında yakalan...10:32 Babası evlatlıktan reddedince kardeşini rehin alan ağabey tutuklandı10:31 Satıcının elinden kaçırdığı uçan balonlar ağaca takılı kaldı10:30 Define ararken mağarayı çökerttiler... 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı10:29 Kars’ta jandarma uyuşturucu ele geçirdi10:27 VitrA’nın geri dönüştürülmüş lavaboları Tom Dixon iş birliği ile Milano’da...10:24 Bine yakın insana mezar olan Rönesans Rezidans davasının ilk duruşması bugü...10:24 İzmir’de enginar hasadı başladı10:24 Elazığ’da gençlerin ’ruh sağlığına’ odaklanan uluslararası buluşma10:23 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "14 ilde FETÖ’ye yönelik olarak düzenlenen ’...10:22 Antalya’da deniz manzaralı 3 bin 500 yıllık 800 metre uzunluğunda sütunlu c...10:21 Çocukluğunda izlediği müsabakalardan esinlenip boksa başladı, Avrupa 3.’sü...10:21 Sarıçay Barajı’nda çalışmalar hız kesmiyor10:20 Antalya’da yakalanan Balkan vaşağı GPS ile takip edilecek10:19 Bingöl’de ‘hüzün çiçeği’ kartpostallık görüntüler oluşturdu
Eğitim 23 Ocak 2015 - 16:45 Yorum: 0

Kızıldaş, önce karneleri dağıttı sonra sürprizi yaptı

Arguvan’a bağlı Yukarı Sülmenli Mahallesinde bulunan Şehit Tuncay Göksu İlk ve Orta Okulunda ki Karne heyecanına Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’da ortak oldu.

Kızıldaş, önce karneleri dağıttı sonra sürprizi yaptı

MALATYA - Arguvan’a bağlı Yukarı Sülmenli Mahallesinde bulunan Şehit Tuncay Göksu İlk ve Orta Okulunda ki Karne heyecanına Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’da ortak oldu.

Başkan Kızıldaş, daha önceki ziyaretinde bilgisayar eksikliğinin okulda yaşanmasını belirten Okul Müdürü Sevda Karagöz’ün sözleri üzerine karne gününde okula dizüstü bilgisayarlar bağışında bulundu. Arguvan Belediyesi’nin olanakları dahilinde Eğitime desteğini devam edeceğini belirten Başkan Kızıldaş, önce karneleri dağıttı sonra sürprizi yaptı.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, yaptığı açıklamada “Daha rahat eğitim verebilmeniz açısından, günümüz koşullarında teknolojiyi daha aktif kullanarak, eğitimin kalitesini ve seviyesini yükseltebilmek açısından ihtiyacınız olduğunu söylediniz bizlerde Arguvan Belediyesi olarak tüm okullarımıza olduğu gibi sizin okulunuzun ihtiyaçlarını karşılamakta olanaklarımız ölçüsünde buna gayret gösteriyoruz. Bizde bu dizüstü bilgisayarları karne gününe denk getirerek anlam katmak istedik. Çocuklarımızın iyi eğitimi alabilmelerinde bir şeyler yapabiliyorsak bizim için mutluluk verici bir durum. Biz, eğitimin bir ülkenin geleceğinde ne kadar yer tuttuğunu biliyoruz. Çocuklarımız bu ülkenin geleceği. Üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

İlçe Mili Eğitim Şube Müdürü Hafız İmer ise “Başkanımızın eğitimci olmasından dolayı bütün okullarımıza yardımlarını esirgemiyor. Belediyemizin imkanları dahilinde hep yanımızda. Yaptıkları hizmetlerden dolayı Karne gününde dizüstü bilgisayarları hediye eden başkanımıza teşekkür ediyorum.  Böylesi bir günde gerçekten çok anlamlı olduğunu düşünüyorum” dedi. Çocuklara güvendiklerini belirten İmer, ‘Bol Bol Kitap okuyun’ uyarısında bulundu.

malatya-028.jpg

Şehit Tuncay Göksu İlkokulu Müdürü Sevda Karagöz ise “Eğitimci bir Belediye Başkanımıza kendi şahsım adına söylüyorum hayranım. Eğitime bu kadar destek vermesi bizleri çok mutlu ediyor. Aslında sadece eğitimi değil diğer çalışmalarına da şahit oluyoruz. Bizim gerçekten bilgisayarlara ihtiyacımız vardı. Bu bizim için büyük bir eksikti. Bunun için Belediye başkanımıza gerçekten canı gönülden çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Karne dağıtım gününe Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hafız İmer, Şehit Tuncay Göksu İlk ve Orta Okulu Müdürü Sevda Karagöz katıldı.

Ana Okulu öğrencilerine ise çeşitli oyuncaklar Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş tarafından hediye edildi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber