Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Ağustos 2016 - 14:33 Yorum: 0

Kızılkaya: “Su sıkıntısı çözüldü”

Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya, bu yıl mahallelerde su sıkıntısı yaşanmadığını, herkesin fındığını rahat bir şekilde topladığını...

Kızılkaya: “Su sıkıntısı çözüldü”

Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya, bu yıl mahallelerde su sıkıntısı yaşanmadığını, herkesin fındığını rahat bir şekilde topladığını söyledi.

Su sıkıntısının bu yıl olmadığı dile getiren Naci Kızılkaya, "Geçen yıl mahallerimizde su sıkıntıları yaşanmıştı. Bu yıl bu sorunu Ordu Büyükşehir Belediyesi çözdü ve vatandaşlarımız rahat bir nefes aldılar. Geçen yıl tankerle mahallere su dağıtılıyordu, bu yıl ise herkes çeşmesinden suyunu kullandı. 1 veya 2 mahallemizde su sıkıntısı oldu onu da yetkililer su tankerleri ile çözdüler. Yaz aylarında kış ayına göre mahallerimizde oturma sayısı artıyor. Bu da ister istemez su ve başka sıkıntıları ortaya çıkarıyordu. Bu yıl su sıkıntısı olmadı ve herkes bu durumdan dolayı bana memnuniyetlerini dile getirdiler. Alt yapı sıkıntıları bitti ve muhtar arkadaşlarımız da bizlere su sıkıntısı ile ilgili herhangi bir sorun bildirmediler" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber