Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Mart 2015 - 10:03 Yorum: 0

Kızıltepe Belediyesi personeline mevsimlik elbise dağıtıldı

Kızıltepe Belediye Park ve Bahçe Müdürlüğüne bağlı personele, daha rahat çalışabilmeleri için mevsimlik elbise dağıtıldığı bildirildi

Kızıltepe Belediyesi personeline mevsimlik elbise dağıtıldı

MARDİN (AA) - Kızıltepe Belediye Park ve Bahçe Müdürlüğüne bağlı personele, daha rahat çalışabilmeleri için mevsimlik elbise dağıtıldığı bildirildi.

Kızıltepe Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ekiplerin zorlu hava şartlarında zorlu koşullarda çalışmalarına durmaksızın devam edildiği ve çalışanların sağlığının korunmasının belediyenin görevi olduğu belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İş güvenliği kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu çalışmada Park Bahçeler personeline çalışmaların daha aktif yürütebilmesi için pantolon, yelek, tişört, iş ayakkabıları, yeterli sayıda iş eldiveni ve koruyucu maske teslim ettik. Böylelikle personellerimiz çalışmaları daha rahat yapabileceklerdir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber