Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mart 2015 - 19:03 Yorum: 0

Kızıltepe Fıratspor şampiyonluk gecesi düzenledi

MARDİN (AA) - Amatör liginde şampiyonluğunu ilan eden Kızıltepe Fıratspor şampiyonluk gecesi düzenledi. Amatör liginde şampiyon olarak Mardinspor ile BAL ligi finali oynamaya hak kazanan Kızıltepe...

Kızıltepe Fıratspor şampiyonluk gecesi düzenledi

MARDİN (AA) - Amatör liginde şampiyonluğunu ilan eden Kızıltepe Fıratspor şampiyonluk gecesi düzenledi. 

Amatör liginde şampiyon olarak Mardinspor ile BAL ligi finali oynamaya hak kazanan Kızıltepe Fıratspor'un bir pastanede düzenlediği geceye Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Emniyet Müdürü Abdullah Ergen, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Nevaf Kalkan ve futbolcular katıldı.

Şampiyonluk gecesinde futbol takımı ile sohbet eden Kaymakamı Ermiş şöyle konuştu:

"Kızıltepe gibi her alanda başarılı çalışmalar ile örnek olan bu kadar büyük bir ilçenin takımının BAL liginde değil, 3. lig, 2. lig hatta 1. ligde mücadele etmesi gerekir. Bunu başarmak içinde BAL ligine çıkmakta önemlidir. Üst lige çıkılması durumunda takımın daha çok destek ile daha başarılı sonuçlar alacağına inanıyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber