Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Kasım 2014 - 14:53 Yorum: 0

Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezini yağmur suyu bastı

Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezinin bir bölümünde, son günlerde yağışın etkili olması ve yağmur suyu tahliye şebekesinin yetersiz kalması sebebiyle su baskını yaşandı

Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezini yağmur suyu bastı

MARDİN (AA) - Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezinin bir bölümünde, son günlerde yağışın etkili olması ve yağmur suyu tahliye şebekesinin yetersiz kalması sebebiyle su baskını yaşandı.

Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter, Cami, 112 acil servisi ve bazı iş yerlerinin su altında kaldığını belirtti.

Yağmur suyu baskınlarına karşın önlem alınmasını isteyen Öter, şöyle konuştu:

"Yetkililere çağrıda bulunuyoruz bir an önce bu suyun akışını engelleyen menfezin ortasındaki bu boruyu bir an önce kaldırsınlar. Çünkü, önümüz kıştır buradan dağ köylerinden yukardan biriken yağmur suları geliyor akışı olmadığı için bu su bize geri döner  ve burada büyük zararın olması söz konusudur. Yetkililerden ricamız bir an önce bu sıkıntıya sebep olan boru ve menfezin düzeltilmesi ve bu suyu tahliye edebilecek kapasitede borunun veya gereken her neyse sağlanmasını talep ediyorum."

Kızıltepe ve Viranşehir arasında İpek Yolu üzerinde bulunan Hububat Ticaret Merkezinde biriken yağmur suları iş makineleriyle tahliye edilmeye çalışılıyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber