Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Temmuz 2014 - 14:23 Yorum: 0

Kızıltepe İtfaiye Grup Amirliği, öğrenciler için tatbikat düzenledi

Kızıltepe İtfaiye Grup Amirliği, 100. Yıl Anaokulu’nun öğretmen ve öğrencileri için Kızıltepe Belediyesi garaj sahasında tatbikat düzenledi

Kızıltepe İtfaiye Grup Amirliği, öğrenciler için tatbikat düzenledi

MARDİN (AA) - Kızıltepe İtfaiye Grup Amirliği, 100. Yıl Anaokulu’nun öğretmen ve öğrencileri için Kızıltepe Belediyesi garaj sahasında tatbikat düzenledi.

Öğrencilere, yangın öncesi ve sonrası yapılması gerekenler uygulamalı olarak anlatıldı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kızıltepe İtfaiye Grup Amirliği ekipleri tarafından, öğretmen ve öğrencilerine iş makinesi ve itfaiye hakkında bilgi verdi.

Kızıltepe İtfaiye Grup Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen temsili kurtarma operasyonunda itfaiye ekipleriyle uzatılan merdivenle kurtarılan minik öğrenciler, o anlarda heyecanlanırken belediye garajında kurtarılma çalışmalarını izleyen arkadaşları kurtarma operasyonunu başarıyla tamamlayan ekipleri alkışlarla kutladı.

Tatbikat hakkında bilgi veren Kızıltepe İtfaiye Grup Amiri Davut Aslan, okullardan gelen talep doğrultusunda tatbikatlarla eğitim verdiklerini belirtti.

Aslan, “Önceden alınan önlemler can ve mal kaybını en aza indiriyor. Bu nedenle öğrencilere verilen eğitimler önemlidir. Yangın ve doğal afetler hayatın bir gerçeğidir. Amaç bilinçli bireylerle zararı en aza indirmektir ” diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber