Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 25 Temmuz 2014 - 02:03 Yorum: 0

Kızıltepe'de gerginlik

Suriye’deki iç savaştan kaçarak Kızıltepe’ye gelen bir grup Suriyelinin ilçede vatandaşlara saldırması sonucu başlayan gerginlik sürüyor

Kızıltepe'de gerginlik

MARDİN (AA) - Suriye’deki iç savaştan kaçarak Kızıltepe’ye gelen bir grup Suriyelinin, ilçede bazı vatandaşlara saldırması sonucu başlayan gerginlik devam ediyor.

Özgürlük Meydanı'nda toplanan bir grup Kızıltepeli, Suriyelilere tepki gösterdi. Zaman zaman gergin anlar yaşandı. Grup, ilçe merkezinde bir Suriyeliye saldırırken, Kızıltepe Emniyet Müdürü ve polisler, grubun önünü kesip Suriyeliyi darbedilmekten kurtardı. 

Öte yandan, bir grup da Suriye plakalı bir otomobile taşlarla saldırdı. Camları kırılan araçta hasar oluştu. Polis ilçe merkezinde güvenlik önlemlerini artırdı. 

Çıkan olayın ardından dün de bir grup, "Suriyelileri istemiyoruz" sloganları eşliğinde yürüyüş yapmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber