Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Ocak 2018 - 15:28 Yorum: 0

Kızıltepe’de muhtarlara ofis

Mardin'in Kızıltepe ilçesinin 16 merkez ve 160 kırsal mahallesine hizmet verecek "Kızıltepe Merkez Muhtarlar Ofisi" hizmet vermeye başladı.

Kızıltepe’de muhtarlara ofis

Mardin'in Kızıltepe ilçesinin 16 merkez ve 160 kırsal mahallesine hizmet verecek "Kızıltepe Merkez Muhtarlar Ofisi" hizmet vermeye başladı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi için Kızıltepe merkezde görev yapan 16 mahalle muhtarını bir araya getirerek modern "Kızıltepe Merkez Muhtarlar Ofisi" hayata geçirdi. 16 mahalle muhtarının ayrı ayrı ofisinin bulunduğu merkezde, kırsal mahallede ki muhtarlara hizmet vermek için ayrı bir birim kuruldu. Kırsal mahalleler ile birlikte yaklaşık 500 bin vatandaşa hizmet verecek ofiste günlük olarak bin vatandaşın resmi işlemi gerçekleştiriliyor. İlçenin tüm noktalarından bir toplu taşıma aracı ile ulaşımı sağlanan merkez sayesinde, vatandaşlar fazladan yol masrafından kurtulmuş ve muhtarlar, resmi işlemlerini yapamayacak vatandaşları resmi kurumlara götürerek işlemlerin tamamlanmasını sağlayacak.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, "Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet vermek adına yapımına başladığımız Kızıltepe Merkez Muhtarlar Ofisi'ni tamamladık. Muhtarlarımız daha modern ortamda vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet vermeye başladı. Muhtarlardan gelen talep ve vatandaşlara daha iyi bir hizmet verilmesi adına, Kızıltepe Merkez Muhtarlar Ofisi çalışmalarına başladık ve kısa sürede ofisimiz tamamlandık. İçerisinde ilçe merkezinde ki 16 mahalle muhtarlığı ile 160 kırsal mahalle muhtarları için de ofislerimiz mevcut. İçerisinde ki mekânlarla birlikte tam bir sosyal yaşam alanı" dedi.

"Bütün resmi işlemler kısa sürede bitiyor"

Vatandaşın işlemlerini kısa sürede bitirdiğine işaret eden Yaman, şunları söyledi:

"İlçede ve kırsal mahallelerde ki vatandaşlarımız bir toplu taşıma aracıyla ofisimize gelebilecek. Resmi dairelerin hepsine yakın mesafede olan ofis, vatandaşların hem işin kolaylaştırdı hem de işlemlerini daha kısa sürede bitirebilmesine olanak sağladı. Okuma yazması olmayan ya da resmi daireleri yerini bilmeyen vatandaşlarımıza muhtarlarımız yardımcı olacak. Bu sayede vatandaşlarımızın resmi işlemlerini daha rahat ve daha kaliteli hizmet sunacağız. Bu durumdan vatandaşlarımız ve muhtarlarımız memnun."

Kızıltepe’de muhtarlara ofis

Kızıltepe’de muhtarlara ofis

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber