Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Ekim 2014 - 11:08 Yorum: 0

Kızlarımız Okullaşıyor Üniversite ve İş Alanlarıyla Buluşuyor Projesi

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında hayata geçirilen "Kızlarımız Okullaşıyor, Üniversite ve İş Alanları ile Buluşuyor"...

Kızlarımız Okullaşıyor Üniversite ve İş Alanlarıyla Buluşuyor Projesi

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında hayata geçirilen "Kızlarımız Okullaşıyor, Üniversite ve İş Alanları ile Buluşuyor" Projesi ile kız öğrencilere spor malzemesi dağıtımı yapıldı.

Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, proje kapsamında Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Gümüşhane Lisesi’nde öğrenim gören 120 kız öğrenciye spor ayakkabısı ve eşofman dağıtımının yapıldığını söyledi.

 “Kızlarımız Okullaşıyor, Üniversite ve İş Alanları ile Buluşuyor" Projesi ile kız öğrencilere spor malzemesinin yanı sıra her türlü eğitim materyali desteği sağlandığını da belirten Şahinkaya, desteğin artarak süreceğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber