Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Nisan 2021 - 20:08 Yorum: 0

KKTC’de kışlada korkutan yangın

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) Lefkoşa-Dikmen anayolu üzerinde yer alan Orgeneral Eşref Bitlis Kışlası'nda çıkan yangında çok sayıda asker...

KKTC’de kışlada korkutan yangın

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) Lefkoşa-Dikmen anayolu üzerinde yer alan Orgeneral Eşref Bitlis Kışlası'nda çıkan yangında çok sayıda asker dumandan etkilenirken, olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

KKTC'de Lefkoşa-Dikmen anayolu üzerinde bulunan Orgeneral Eşref Bitlis Kışlası'nda yangın çıktı. Kışla'nın Birlik alanında çıkan yangın, polis, itfaiye, sivil savunma ve orman dairesi ekipleri ile askeri personelin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangında çok sayıda askerin dumandan etkilendiği bildirildi. Askerlerin, Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildikleri ve durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan polis, nedeni henüz bilinmeyen yangına ilişkin soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber