Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Nisan 2019 - 17:25 Yorum: 0

Klasik Bebek Patikleri

Tekstil sektörü bebek kıyafetleri üzerine uzun zamandır çalışma yapmıyor. Yakın geçmişte bebek kıyafetleri evlerde, örgü yöntemiyle üretiliyordu.

Klasik Bebek Patikleri

Tekstil sektörü bebek kıyafetleri üzerine uzun zamandır çalışma yapmıyor. Yakın geçmişte bebek kıyafetleri evlerde, örgü yöntemiyle üretiliyordu. Fakat çalışan ebeveynler, evlerde yapılan bebek kıyafetlerinin de sonunu getirdi denebilir. Artık bebek patikleri dahi evlerde örülmüyor, tekstil firmalarından alınıyor. Sanayileşmenin önünü açan bu yol, aynı zamanda pek çok yeni modelin de üretilmesini sağlıyor.

Tekstil sektörü, bebek kıyafetlerini üretirken klasik yöntemlerden de yardım alıyor. Fabrikasyon olarak üretilmiş örgü kıyafetlere, örgü patiklere rastlamak mümkün. Üstelik günümüzde yükselen farkındalık seviyesi, fabrikasyon ürünlerde bile pamuklu kumaşlar ile üretim yapılmasına sebep oluyor. Bu da birbirinden güzel ve farklı modeldeki ürünün, bebeklerin sağlığını tehdit etmeyecek şekilde üretilmesini sağlıyor.

Sağlıklı bebek patikleri

Ayaklara giyilen patikler için sağlıklı kumaşlar kullanılması çok önemli. Klasik örme bebek patikleri için bu durum bir problem oluşturmuyordu. Fakat fabrikasyon ürünlerin içine polyester kumaşların karışması ve bu kumaşlardan yapılan patiklerin bebeklerin ayak sağlığını tehdit etmesi olası. OrganicEra olarak hizmetinize sunduğumuz sağlıklı patiklere https://www.organicera.com/bebek-patikleri linkinden ulaşabilirsiniz.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber