Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:55 Mersin’de 37 ekiple eş zamanlı asayiş uygulaması07:53 Zehir Tacirlerinin Oluşturduğu Yerel Suç Örgütlerine, Uyuşturucu Madde İmal...07:43 Yasa dışı bahis operasyonda 450 milyon TL para trafiği tespit edildi: 35 gö...06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı
Güncel 21 Eylül 2014 - 17:43 Yorum: 0

Klasik otomobil ve motosiklet sergisi düzenlendi

Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen sergide 35 klasik otomobil ile 15 klasik motorsiklet yer aldı

Klasik otomobil ve motosiklet sergisi düzenlendi

ANKARA (AA) - Kazan'da klasik otomobil ve motosiklet sergisi gerçekleştirildi.

Kazan Belediyesi, Ankara Klasik Otomobilciler Kulübü ve Vulcan Riders Motorsiklet Kulübü tarafından Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen sergi için konvoy halinde klasik otomobil ve motorsikletliler pazaryerinde geldi.

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, programa katılan gazilerin, ülkenin kalkınmasında ve bugünlere gelmesindeki katkıların sosyal ve kültürel alanda da devam ettiğini gösterdiklerini kaydetti.

Keyifli bir gün geçirdiklerini dile getiren Ertürk, "Birbirinden farklı marka ve modellerdeki otomobil ve motorsikletleri bir arada görmek hoş bir duygu oldu. Adeta çocukluğumuzdaki hatıralarımız canlandı" dedi.

Kore'de Savaşanlar Kıbrıs ve Güneydoğu Kahramanları Derneği Genel Başkanı Ertuğrul Erdoğan da Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe gösterilen ilginin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Erdoğan, "Törenlerde sadece çelenk koymaktan ziyade halkla bütünleşmek, hem gazilerimiz için hem de gençlerimiz için ayrı bir önem taşıyor" ifadesini kullandı.

Daha sonra alanda sergilenen otomobil ve motorsikletleri inceleyerek bilgi alan Ertürk, Chevrolet İmpala marka otomobile binerek tur attı. Katılımcılar, daha sonra alandan ayrıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber