Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Mart 2015 - 16:48 Yorum: 0

KMÜ'de "Kazım Karabekir ve Spor" konferansı

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (KMÜBESYO), 'Kazım Karabekir ve Spor' konulu konferans düzenlendi. Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen...

KMÜ'de 'Kazım Karabekir ve Spor' konferansı

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (KMÜBESYO), 'Kazım Karabekir ve Spor' konulu konferans düzenlendi. 

Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen etkinlikte, Kazım Karabekir Paşa’nın spora ve sporcuya verdiği önemi anlatan sunumlar yapıldı. 

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Tekin, yaptığı konuşmada, Kazım Karabekir’in sadece zaferleriyle tanındığını belirtti.

Kazım Karabekir Paşa’nın spora büyük katkıları olduğunu dile getiren Tekin, "Üstün komutanlık görevinin yanı sıra Kazım Karabekir Paşa beden eğitimine ve spora büyük katkılar sağlamış değerli bir şahsiyettir. Kazım Karabekir’in bu yönlerini pek bilmeyiz fakat o, yapmış olduğu çalışmalarla spor alanında da üstün başarılara imza atmıştır" dedi.

Program, öğrencilerin binicilik ve kayak sporları ile ilgili tecrübelerini ve bilgilerini paylaşmasının ardından sona erdi. 

Konferansa, BESYO Müdürü Doç. Dr. Ahmet Zeki Ünal, Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Abdulbaki Pınar, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber