Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 26 Ekim 2021 - 10:58 Yorum: 0

KO-MEK’ten kurumlara eğitim desteği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK), bu kez Gençlik Spor İl Müdürlüğü personeline doğalgaz yakıtlı kalorifer ateşçisi...

KO-MEK’ten kurumlara eğitim desteği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK), bu kez Gençlik Spor İl Müdürlüğü personeline doğalgaz yakıtlı kalorifer ateşçisi eğitimi verdi.

Hasan Gemici Spor Salonunun toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitimlere Kocaeli Gençlik Spor İl Müdürlüğünde görev yapan 58 çalışan katıldı. Eğitimlerde, katılımcılar usta öğreticilerle karşılıklı soru cevap şeklinde, merak ettikleri konular üzerinde detaylı bilgi alma fırsatı buldu. Eğitimlerde doğalgaz yakıtı ve kalorifer kazanı kullanımı hakkında bilgiler verildi.

Doğalgaz yakıtının özellikleri, ısınmada kullanılan doğalgaz türleri oluşumu ve nasıl kullanılacağı hakkında detaylı bilgiler vererek katılımcıların konuyu daha iyi anlamasını sağlayan eğitimciler, doğalgaz yakıtının kullanımı ve tehlikeleri hakkında uzun uzun bilgiler aktardı.

KO-MEK’ten kurumlara eğitim desteği

KO-MEK’ten kurumlara eğitim desteği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber