Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 10 Mart 2015 - 16:18 Yorum: 0

Kobani'de hayatını kaybeden 2 kişi Van'da defnedildi

VAN (AA) - Kobani'de (Ayn el Arap), terör örgütü IŞİD'in döşediği mayına basarak hayatını kaybettiği iddia edilen 2 kişinin cenazesi, Van'da toprağa verildi.Van Büyükşehir Belediyesinden...

Kobani'de hayatını kaybeden 2 kişi Van'da defnedildi

VAN (AA) - Kobani'de (Ayn el Arap), terör örgütü IŞİD'in döşediği mayına basarak hayatını kaybettiği iddia edilen 2 kişinin cenazesi, Van'da toprağa verildi.

Van Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Gevaş Belediyesi DBP'li Meclis Üyesi Tahsin Akti ile büyükşehir belediyesi çalışanı Metin Altındaş, önceki gün Kobani'de terör örgütü IŞİD'in döşediği iddia edilen mayına basarak hayatlarını kaybetti.

Şarlıurfa'da yapılan otopsinin ardından karayoluyla Van'a gönderilen Akti ve Altındaş'ın cenazeleri, Gevaş ilçesinde HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Nazmi Gür, HDP Van milletvekilleri Özdal Üçer ve Aysel Tuğluk, Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya ve çok sayıda kişi tarafından karşılandı.

Buradan kent merkezine getirilen cenazeler, Selimbey Mezarlığında kılınan namazın ardından defnedildi.

Ailelere başsağlığı dileyen HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Gür ve beraberindekiler, yaşanan olayın hafızalarda büyük bir acı bıraktığını söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber