Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 04 Ekim 2015 - 19:12 Yorum: 0

‘KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları’ Malatya'da yapılacak

TÜRK Telekom Grubu’nun, iş dünyasındaki yeni fırsatları ve teknolojinin markalara katkısını aktarmak amacıyla düzenlediği ‘KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları’ Salı günü Malatya'da gerçekleşecek.

‘KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları’ Malatya'da yapılacak

MALATYA GÜNCEL - TÜRK Telekom Grubu’nun, iş dünyasındaki yeni fırsatları ve teknolojinin markalara katkısını aktarmak amacıyla düzenlediği ‘KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları’ Salı günü Malatya'da gerçekleşecek. 

Türk Telekom, KOBİ’leri teknolojiyle buluşturmak ve markalaşma sürecinde onlara yol
göstermek amacıyla ‘KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları’nı gerçekleştiriyor. Toplantıda teknolojideki gelişmeler ve iş dünyasının yeni dinamiklerin KOBİ’lere aktarılması hedefleniyor.

Yeni nesil iş yapış biçimleri, dönemin yükselen değeri e-ticaret gibi konuların işleneceği buluşmada, “Markalar, Vizyonerler ve Trendler” ile “Sürdürülebilirliğin Teminatı; Yeni Girişimler, Teknoloji, Inovasyon ve E-ticaret” başlıklı paneller gerçekleştirilecek.

Sürdürülebilir bir şirket olmak için gereken yol haritasının sunulacağı buluşmada, bölgenin öne çıkan markalarının da başarı hikayeleri paylaşılacak. “Teknoloji yanında işler yolunda” söyleminden yola çıkan “KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları”nda ayrıca, renkli yarışmalar da yapılacak.

Konusunda uzman isimlerin Anadolu’daki Küçük ve Orta büyüklükteki işletmelere dijital
dünyada iş yapmanın avantajlarını ve markalaşmanın yollarını anlatacağı etkinlik 6 Ekim 2015 Salı günü gerçekleştirilecek. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber