Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 19 Ağustos 2017 - 17:28 Yorum: 0

Koç Berrocal yeni sezondan umutlu

2017-18 sezonunda Tahincioğlu Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Eskişehir Basket'tin yeni koçu Josep Maria Berrocal, yeni oyuncuları bir araya getirerek...

Koç Berrocal yeni sezondan umutlu

2017-18 sezonunda Tahincioğlu Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Eskişehir Basket'tin yeni koçu Josep Maria Berrocal, yeni oyuncuları bir araya getirerek en kısa sürede iyi bir takım oluşturulacağını söyledi.

Kadrosunu yeni oyuncularla güçlendiren Eskişehir Basket, sezon hazırlıklarına Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonunda devam ediyor. Siyah Kırmızılı takımın yeni koçu Josep Maria Berrocal yaptığı açıklamada, iyi transferler yapıldığını belirterek, "Aldığımız çok kaliteli oyuncular var. Oyuncularımdan performanslarının yüzde yüzünü vermelerini istiyorum. Böyle olursa iyi şeyler yaparız. Benim için en önemli mücadele aldığımız kaliteli oyuncuları bir an önce bir araya getirerek iyi bir takım oluşturmayı hedefliyoruz" dedi.

"Play-Off oynamak istiyoruz"

Eskişehir Basket'in yeni koçu Josep Maria Berrocal, Eskişehir Basket'in bu sezonki hedefini, zorlu ligde iyi performanslar ortaya koyarak Play-Off oynamak olarak belirledi. Berrocal konuyla ilgili olarak, "Ben koç olarak spesifik bir yer söyleyemem. Söylemeyi sevmiyorum. Ben ilk önce oyuncularımı motive ederek iyi bir takım oluşturup, gün gün, maç maç, iyi bir şekilde ilerlemeyi planlıyorum. Benim hedefim bu. Tabii ki bunun sonucunda da Play-Off oynamak istiyoruz" açıklamalarında bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber