Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mayıs 2016 - 11:18 Yorum: 0

Koç Fest Yüzme Müsabakaları Devam Ediyor

Üniversiteli sporcuların yarıştığı Koç Fest Spor'un hentbol ve cimnastik müsabakaları Muratpaşa Belediyesi Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda yapılırken,...

Koç Fest Yüzme Müsabakaları Devam Ediyor

Üniversiteli sporcuların yarıştığı Koç Fest Spor'un hentbol ve cimnastik müsabakaları Muratpaşa Belediyesi Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda yapılırken, üniversiteli yüzücüler ise Muratpaşa Belediyesi Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzu'nda kulaç atıyor. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzu'ndaki yüzme müsabakalarını izleyip, dereceye giren sporculara madalyalarını verdi.

DÜNYA STANDARTLARINDA SPOR

Bayanlar ve erkeklerde 200 metre sırtüstü müsabakaları ile 8x50 mix serbest bayrak yarışını takip eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, üniversiteli sporculara; "Çok iyi yol, çok iyi park, çok iyi temizlik işleri, çok iyi tesisler yetmez. Mutlaka sanata ve sporcuya ihtiyacımız var. Hem de dünya standartlarında sanata ve spora ihtiyacımız var. Yaşasın spor, yaşasın sanat, yaşasın hayat" diye seslendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber