Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 23 Ekim 2014 - 17:13 Yorum: 0

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Koç'tan Kocaeli Valiliğine ziyaret

Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etti

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Koç'tan Kocaeli Valiliğine ziyaret

KOCAELİ (AA) - Koç Holding AŞ Yönetim Kurulu Üyesi ve Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etti.

Güzeloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Koç'a teşekkür etti.

Koç da kentteki yatırımları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin ardından Koç Holding AŞ tarafından yenilenen Kocaeli Otistik Çocuklar Derneği (KOÇDER) binasında otistik çocuklar ve aileleriyle bir araya gelen Koç, Koçtaş'ın Başiskele ilçesindeki mağazasının açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Her ilde yeni mağaza açılışı öncesinde belirledikleri sivil toplum kuruluşuyla ortak sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını vurgulayan Koç, "Proje kapsamında KOÇDER'le iletişime geçip, özel çocuklarımız ve onlarla ilgilenen gönüllülerimiz için KOÇDER'in ihtiyaçları doğrultusunda dernek yerini yeniledik'' dedi.

Çocuklarla yakından ilgilenen Koç, daha sonra yenilenen binayı gezdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber