Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 20 Eylül 2018 - 13:23 Yorum: 0

Kocaeli Bilim Merkezi TÜBİTEM’de anlatıldı

Türkiye Bilim ve Teknoloji Merkezleri Konferansı'na katılan Müzeler Şube Müdürü Dr. Kemal Taha Hülagü, Kocaeli Bilim Merkezi hakkında önemli bilgiler...

Kocaeli Bilim Merkezi TÜBİTEM’de anlatıldı

Türkiye Bilim ve Teknoloji Merkezleri Konferansı'na katılan Müzeler Şube Müdürü Dr. Kemal Taha Hülagü, Kocaeli Bilim Merkezi hakkında önemli bilgiler verdi.

Türkiye'de bilim ve teknolojiyi yaygınlaştırmak ve geliştirmek, kamu ve özel sektörde faaliyet gösteren paydaşları bir araya getirmek amacıyla Bursa'da düzenlenen 2. Türkiye Bilim ve Teknoloji Merkezleri (TÜBİTEM) Konferansı'na Kocaeli Bilim Merkezi adına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Müzeler Şube Müdürü Dr. Kemal Taha Hülagü katıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK işbirliğiyle gerçekleşen konferansa katılan Dr. Hülagü, Bilim Merkezlerinde Sürdürülebilirlik ve Kocaeli Bilim Merkezi Örneği hakkında bir konuşma yaptı.

Dinleyiciler tarafından ilgiyle dinlenen Dr. Hülagü, ayrıca bilim merkezleri, müzeler, özel sektör ve kamu temsilcileri, bilim merkezi ile ilgili çalışmalar yürütmekte olan akademisyenler ve öğretmenlerin katılım sağladığı konferansta Kocaeli Bilim Merkezi ve Seka Kağıt Müzesi hakkında önemli bilgiler verdi. Konferansın kapsamını Toplum 5.0 ve Bilim Merkezleri, Bilim Merkezleri ve İş Birlikleri, Bilim Merkezleri Sergi Tasarım ve Üretim Süreçleri, Bilim Merkezlerinde Sürdürülebilirlik, Bilim Merkezlerinde Etkinlikler ve Bilim İletişimine ilişkin konular oluşturdu.

Kocaeli Bilim Merkezi TÜBİTEM’de anlatıldı

Kocaeli Bilim Merkezi TÜBİTEM’de anlatıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber