Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mart 2015 - 12:38 Yorum: 0

Kocaeli Birlikspor'da galibiyet sevinci

Sahasında Pazarspor'u 1-0 yenerek puanını 38'e yükselten Kocaeli ekibi, 8'inci sıradaki yerini korudu

Kocaeli Birlikspor'da galibiyet sevinci

KOCAELİ (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, Pazarspor karşılaşmasında aldıkları galibiyete ilişkin, "Kazandığımız için mutluyuz ama takımımızın daha iyi iş çıkarması lazım, bu kadarı bizim için yeterli gözükmüyor" dedi.

Pazarspor karşılaşmasında elde ettiği 1-0'lık skorla üstü üste ikinci galibiyetini alan Kocaeli ekibi, puanını 38'e çıkararak 8'inci sıradaki yerini korudu. 

Ertekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Pazarspor karşısında aldıkları 1-0'lık galibiyetle play-off'a kalma yolunda büyük bir engeli geride bıraktıklarını söyledi.

Ligin sonu yaklaştıkça maçların daha da zorlaştığına işaret eden Ertekin, "Play-off mücadelesi veren takımlarla mücadele ediyoruz. Pazarspor da bizim gibi play-off mücadelesi veren bir takım. Kazananın 6 puan kazanmış olacağı bir maçtı. İnegölspor maçı sonrası bu karşılaşmayı da kazanarak hedeflediğimiz yolda ilerlemek istiyorduk. Bu maça da mutlak galibiyet parolasıyla hazırlandık ve çıktık" diye konuştu. 

Ertekin, rakiplerinin gol bulma adına baskılı oynadığını ama kendilerinin iyi mücadele ettiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Maçın son dakikalarına 1-0 önde girdik ve bu skoru koruyarak kritik bir 3 puan aldık. Kazandığımız için mutluyuz ama takımımızın daha iyi iş çıkarması lazım, bu kadarı bizim için yeterli gözükmüyor. Bu nedenle biraz daha fazla çalışmamız gerekiyor. Bu galibiyeti hemen unutmamız gerekiyor çünkü hafta içerisinde ertelenen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçını oynayacağız. Pazarspor maçından da önemli bir karşılaşma bizim için. Play-off yolunda kaderimizi belirleyecek bir maç."

- "Hedefleri yerine getirmek için geldik"

Pazarspor maçında penaltıdan takımına galibiyet getiren golü atan Cafercan Aksu ise takım olarak bir üst lige çıkmayı çok istediklerini ve bunu başarabilecek kadroya sahip olduklarını ifade etti.  

Tecrübeli futbolculardan oluşan bir kadroya sahip olduklarına işaret eden Aksu, "Pazarspor karşısında beklenen futbolu saha koyamamış olsak da kazanmasını bildiğimiz için mutluyuz. Önümüzde çok önemli bir Diyarbakır maçı var. Bu maçı da kendi evimiz de oynayacağız. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Bütün emeklerimizi alacağımız maçlara çıkamaya başladık. Artık sözün bittiği yere geliyoruz. Pazarspor maçında olduğu gibi hocamızın verdiği talimatlar ve disiplinle maçlarımızı kazanarak gülen taraf biz olmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Aksu, Kocaeli Birlikspor'un hedefleri olan bir kulüp olduğunu vurgulayarak, takıma bu hedefleri yerine getirmek için geldiklerini, kadroda üst seviyede kariyere sahip çok sayıda futbolcunun olduğunu sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber