Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Nisan 2015 - 15:08 Yorum: 0

Kocaeli Birlikspor'da Hatayspor maçı hazırlıkları

Kulüp Başkanı Kandemir:

Kocaeli Birlikspor'da Hatayspor maçı hazırlıkları

KOCAELİ (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kocaeli Birlikspor, pazar günü deplasmanda yapacağı Hatayspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kocaeli Birlikspor Kulübü Başkanı Fahrettin Kandemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta pazar günü sahalarında Ankaragücü'yle 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmada, üstün futbol oynadıklarını belirterek, play-off için matematiksel şanslarının devam ettiğini söyledi.

Bunun için mücadelelerini sürdüreceklerini ifade eden Kandemir, "Kalan 5 maçımız da final havasında olacak. Ankaragücü karşısında birçok gol pozisyonu bulduk. Maalesef net gol pozisyonlarını değerlendiremiyoruz. Hücumda zayıf kalıyoruz. Gol noktalarında tıkanıyoruz. Faklı kazanacağımız bir karşılaşmadan yine puan kaybıyla ayrılıyoruz. Ankaragücü karşısında kaybettiğimiz 2 puan çok önemliydi. Bu kadar kaliteli bir takım maalesef basit hatalar yapıp yenilebiliyor ya da berabere kalıyor" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber