Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Eylül 2016 - 12:23 Yorum: 0

Kocaeli kent bayramlaşması bayramın 2. günü yapılacak

Kocaeli kent bayramlaşması, Kurban Bayramı'nın 2. günü gerçekleştirilecek.

Kocaeli kent bayramlaşması bayramın 2. günü yapılacak

Kocaeli kent bayramlaşması, Kurban Bayramı'nın 2. günü gerçekleştirilecek.

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi birlikteliğinde her yıl yapılan kent bayramlaşması, bu yıl 26. kez gerçekleştirilecek. Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi, Kurban Bayramı öncesinde basın mensupları ile bir araya gelerek kent bayramlaşması programı hakkında bilgi verdi. Kent Konseyi'nin Fuar içinde bulunan merkez binasında gerçekleşen basın toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, MARKA Genel Sekreteri Mustafa Ayhan, Kocaeli İl Göç İdaresi Müdür Vekili Enver Düz ve meclis başkanları katıldı.

Kent Bayramlaşmasının Kurban Bayramı'nın 2. günü saat 14.30'da Yunus Emre Kültür Merkezi'nde yapılacağını açıklayan Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, "Birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularımızı pekiştirmek, geleneksel bayram coşkumuzu canlı tutmak amacıyla her bayramda olduğu gibi tüm Kocaeli halkını kucaklayan bütünleyici bir görev bilinciyle hareket etmekteyiz. Son dönemde ülkemizde yaşanan terör eylemleri ve darbe girişimi sonrasında tüm vatandaşlarımız ideolojik düşüncelerini bir kenara bırakarak birlik ve beraberlik ruhu içinde sahip çıkmıştır" dedi.

Daha sonra söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş ise, "Kocaeli dört mevsimin doya doya yaşandı. Her milletten insanın barındığı küçük bir Türkiye. Bu bayramda Kocaelili hemşehrilerimizle farklılıklarımızı dışarıda bırakarak bayramda bir çatı altında toplayacağız. 7'den 70'e tüm halkımızı bir araya getireceğiz. Ülkemizden ve ilimizden tüm sevgi dünyaya yayılacaktır. Tüm siyasi parti temsilcileri, askeri erkan ve tüm STK'lar bayramlaşmaya davet edildi. Bayramlar insanlar arasında ki dayanışmanın artığı günlerdir. Darbe girişimi sonrasında bu bayramlaşmaların önemi bir kez daha artmıştır" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber