Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı
Sami Er
Türkiye 15 Temmuz 2018 - 23:23 Yorum: 0

Kocaeli’de binler Milli İrade Meydanı’na akın etti

15 Temmuz Hain darbe girişiminin 2. yıl dönümünde Kocaeli'nin İzmit ilçesinde gerçekleştirilen Duayla Nöbet Vakti Programı'na binlerce vatandaş akın...

Kocaeli’de binler Milli İrade Meydanı’na akın etti

15 Temmuz Hain darbe girişiminin 2. yıl dönümünde Kocaeli'nin İzmit ilçesinde gerçekleştirilen Duayla Nöbet Vakti Programı'na binlerce vatandaş akın etti.

İzmit Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen programa Kocaeli Valsii Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Büyükşehir Genel Sekreteri İlhan Bayram, EDOK Komutanı Kazım Dalkıran, Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, gaziler ve şehit aileleri, çok sayıda STK temsilcisi ve binlerce vatandaş katıldı.

"Her Müslüman Türk evladının en büyük özlemi Allah için şehit olabilmektir"

Programın açılış konuşmasını yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "15 Temmuz gecesinde canını Allah için, namusu, vatanı için veda eden şehitlerimiz rahmetle anıyorum. Gazilerimizi de anıyorum. Şehitlik bizim inancımızda rütbelerin en büyüğüdür. Her Müslüman Türk evladının en büyük özlemi Allah için şehit olabilmektir. Bunu biz tarih boyunca hep yaşadık. 15 Temmuz'u unutmayacağız. Şehitlerimizi , gazilerimizi de unutmayacağız. Su uyur düşman uyumaz. Bir daha 15 Temmuz'u yaşamamak için, kardeşliğimiz, birliğimiz, beraberliğimiz, bayrak, vatan, insan sevgimiz önemli. Düşman yeni yeni tuzaklar yeni yeni ihanet piyonları her zaman yapabilir. Onun için bunu tek ilacı güçlü, bir, beraber, kardeş olmaktır" dedi.

"Millet demokrasiye ve milli iradeye sahip çıktı"

Başkan Karaosmanoğlu'undan sonra söz alan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ise konuşmasında, "15 Temmuz gecesi Türkiye'de hain bir darbe teşebbüsü yapılmak istendi. Türkiye Cumhuriyeti anayasası egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu ve bunun üzerine kayıt ve şart konulamayacağını açıkça ifade etmektedir. Ama o gece belirli kesimler egemenliğin üzerine kayıt ve şart koyma adına hareket ettiler. Ancak buna Türk milleti izin vermedi. Alanları doldurdu. Demokrasiye ve milli iradeye sahip çıktı" ifadelerini kullandı.

Konuşmalarında ardından 15 Temmuz nöbeti çeşitli etkinliklerle devam etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber