Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Mayıs 2018 - 13:38 Yorum: 0

Kocaeli’de DEAŞ operasyonu: 4 gözaltı

Kocaeli'de DEAŞ ile bağlantılarının olduğu belirlenen Suriye uyruklu 4 şahıs, sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonlarda yakalanarak gözaltına...

Kocaeli’de DEAŞ operasyonu: 4 gözaltı

Kocaeli'de DEAŞ ile bağlantılarının olduğu belirlenen Suriye uyruklu 4 şahıs, sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonlarda yakalanarak gözaltına alındı.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından silahlı terör örgütü DEAŞ'ın eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi amacıyla yürütülen soruşturma kapsamında DEAŞ'la bağlantılı olduğu değerlendirilen Suriye uyruklu 4 şahısın yakalanması için bugün sabah saatlerinde operasyon gerçekleştirildi. Şahıslar, İzmit ve Başiskele'de kaldıkları adreslerine yapılan operasyonlarla gözaltına alındı

Gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan Suriye uyruklu G.E., Y.E., H.H., H.E. ve O.A.'nın evlerinde ve üzerlerinde yapılan aramalarda 5 adet cep telefonu, 5 adet SIM kart ve 2 adet hafıza kartı ele geçirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber