Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 20 Ağustos 2014 - 20:53 Yorum: 0

Kocaeli'de denizde 3 ceset bulunması

Karamürsel ilçesinde, denizde bulunan anne ile iki çocuğunun cenazeleri, Kars'ta toprağa verildi

Kocaeli'de denizde 3 ceset bulunması

KARS (AA) - Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde denizde bulunan anne ile iki çocuğunun cenazeleri, Kars'ın Akyaka ilçesinde toprağa verildi.

Derya Erdem ile çocukları Bora Can ve Türkan Efsun Erdem'in cenazeleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla babasının ilçeye bağlı Topkaya Mahallesi'nde bulunan evinin önüne getirildi.

Burada baba Zeki Arslan ve anne Hatice Arslan ile yakınları gözyaşı dökerek ağıt yaktı.

Kısa bir süre evin önünde bekletilen cenazeler, daha sonra ilçe mezarlığına götürüldü. Anne ile çocuklarının cenazeleri İlçe Müftüsü Şükrü Şahin Dügenceli'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından defnedildi.

Bu sırada bazı aile yakınlarının fenalık geçirdiği görüldü.

Derya Erdem (40) ile çocukları Bora Can (7) ve Türkan Efsun'un (9) cesetleri, iki gün önce Kocaeli'nin Karamürsel ilçesi Kayacık Mahallesi sahilinde bulunmuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber